Ecer Ciacbo - Vendrae Vendarum - Vendrae Vendarum (File)


Download Ecer Ciacbo - Vendrae Vendarum - Vendrae Vendarum (File)
2013
Label: Bad Signal - bad03 • Format: 15x, File Compilation • Country: Poland • Genre: Electronic • Style: Ambient, Noise, Breakcore, Drone


Sitemap

Pieni Sana - Kari Tapio - Sinivalkoinen Ääni (Box Set), Αμερική - Γιώργος Κοινούσης - Αμερική / Ώπα Ώπα Πα (Vinyl), People Live - Various - Ragga Remixes (Vol. 1) (File, MP3), What Am I - Johnny Neel The Last Word* - Comin Atcha... Live! (CD, Album), 2-4-6-8 Motorway - Tom Robinson Band - 2-4-6-8 Motorway (Vinyl), 18 Вальсов - Брамс*, Рузанна Лисициан, Карина Лисициан, Рубен Лисициан, Павел Лисициан - Вальсы (Vin, Superstar - Lutricia McNeal - Soulsister Ambassador (CD, Album), Turnabout Of A City - Gak Sato - Tangram (CD), Kenelle Kellot Soi - Kari Tapio - Sinivalkoinen Ääni (Box Set), Dysphoric - ICKO SICKO - Dysphoric EP (Cassette)

8 thoughts on “ Ecer Ciacbo - Vendrae Vendarum - Vendrae Vendarum (File)

  1. Vendrae Vendarum by Vendrae Vendarum, released 09 November 1. All Remains Hastily Removed 2. Amoeba Amoebum 3. Ecer Ciacbo 4. Kindergarten Retard 5. Break!Wtorek 6. Re;konegt 7. Termentum Pestica (Retroae Et Pesta) 8. After I Fear 9. Poszumae Stormum Mahabharata The Picture of Dorian Gray II (a.k.a. Water Meter Manifold)
  2. Vendim Nr. dt. Per miratimin e eksperteve per vleresimin e nivelit te zoterimit te gjuheve te huaja te deklaruara nga kandidatet e lejuar per vendin vakant te ILD.
  3. Prezantimi i “Udhërrëfyesit për funksionimin e Gjykatës së Lartë”. Takim i përbashkët mes projektit Justice for All (USAID), EURALIUS V, KLGJ me pjesëmarrjen e .
  4. Këshilli i Ministrave në Bashkimin Evropian pritet që në mbledhjen e sotme të nxjerrë disa konkluzione rreth liberalizimit të vizave për kosovarët. Në media janë publikuar disa dokumente të cilat tregojnë ‘notën negative’ rreth heqjes së vizave. Taksën ndaj produkteve me origjinë nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina, punësimet e njerëzve me precedent penalë, mos [ ].
  5. Fondi Botëror i Monumenteve, që është themeluar më dhe ka mbështetur më shumë se projekte në 90 vende të botës, përpiloi së fundmi një listë me 25 vendet më të .
  6. “Shtimi i kushteve dhe kërkesa për zgjidhjen e krizës politike shprehin shqetësimin e sinqertë për hapat mbrapa që Shqipëria ka shënuar që nga qershori ”. Kështu deklaron kryetari i PD-së Lulzim Basha në lidhje me votën pro të CDU/CSU për çeljen e negociatave me kushte për Shqipërinë. Përmes një postimi në ‘Facebook’ lideri opozitar thekson .
  7. Po kështu do të akordohen 1 milion lekë të reja për çdo familje që ka viktima dhe bursa për nxënësit e studentët. “Po ashtu nxënësit që janë në familjet e viktimave për t’iu ardhur në ndihmë, do të marrin një bursë mujore prej 15 mijë lekësh të reja në muaj. Është 3-fishi i bursës së ekselentëve.
  8. Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara do të mbajë nesër seancë të jashtëzakonshme me rastin e vendimit të presidentit amerikan Donald Trump që të pranojë Jerusalemin si kryeqytet të Izraelit. Siç transmeton CBS News, mbajtjen e seancës urgjente e kanë kërkuar tetë vende anëtare të Kombeve të Bashkuara. Trump dje mori vendim për njohjen [ ].

Leave a Comment